EL

Elinstallationer

Hos oss får du professionell hjälp med elarbeten, montage, installation och reparation. Våra elektriker har lång erfarenhet, unik kompetens och är certifierade.

Kontakta oss för att diskutera dina behov och få experthjälp. Våra erfarna certifierade elektriker hittar skräddasydda lösningar för dig.

Exempel på vad vi jobbar med:

För att erbjuda bästa lösningen tryggt & säkert så gör vi alltid kostnadsfria hembesök som du kan boka via telefon 0470- 77 73 77 eller via knappen nedan.

BERGVÄRMEPUMP - LUFT/VATTEN VÄRMEPUMP- FRÅNLUFTVÄRMEPUMP - LUFTVÄRMEPUMP

Elinstallation

Tänk säkerhet med din el 

Det kan lätt bli fel om man inte gör det rätt och vid allt arbete med elektricitet ska man vara försiktig. Många elolyckor beror på felaktiga installationer i hemmet. Anlita ett proffs som kan koppla säkert – kontakta oss!

 

Laddboxar

Våra erfarna tekniker på WITAB specialiserar sig på installation av laddboxar för elbilar, både för privata hem och företag.

Energikonsultation

Dags att se över din energianvändning

En noggrann analys av byggnadens uppvärmnings- och ventilationssystem kommer att utföras för att utvärdera potentiella åtgärder som kan minska energiförbrukningen. En ekonomisk kalkyl kommer att tillhandahållas för varje alternativ för att underlätta beslutsprocessen.

Våra gratis kundbesök är värdefulla!

För mer information om  och svar på dina frågor är
du välkommen att kontakta oss! 

Leverantörer

Klicka på logotyperna för att komma till respektive hemsida.

Service

Vi är certifierade och utbildade för att montera och serva  värmepumpar och även alla typer av värmekällor såsom fjärrvärme, vedpannor, elpannor mm.

Scroll to Top

Vi hjälper er!

Har du en fråga till oss? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till er. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök.