Värme

Värme

Med över 35 års erfarenhet från branschen kan vi ge dig rätt hjälp om du funderar på att byta ,renovera eller serva din värmekälla. Vill du komplettera ditt befintliga system med en värmepump så har vi innovativa lösningar för det.

Vi är återförsäljare för Toshiba, Panasonic, CTC, Nibe, Bosch och ComfortZone och servicepartner  för dessa värmepumpar. För fjärrvärme är vi återförsäljare för Metro Therm och Ke Therm. Oavsett vilket system du har kan vi hjälpa dig med service & reparation.

För att erbjuda bästa lösningen tryggt & säkert så gör vi alltid kostnadsfria hembesök som du kan boka via telefon 0470- 77 73 77 eller via knappen nedan.

BERGVÄRMEPUMP - LUFT/VATTEN VÄRMEPUMP- FRÅNLUFTVÄRMEPUMP - LUFTVÄRMEPUMP

Värmepumpar för nordiskt klimat

Vi är återförsäljare av Toshiba och Panasonics värmepumpar, anpassade för vårt klimat och med funktioner som ger dig ett bättre inomhusklimat. Förutom värme på vinter får du möjlighet till kyla med aircondition på sommaren!

Vi säljer och installerar värmepumpen och vi demonterar även din gamla när du behöver byta.

Fjärrvärme

Oavsett om du har en stor fastighet eller en villa så hjälper vi dig med nyinstallation och service av din fjärrvärmecentral.

Du kan teckna dig för ett serviceavtal med oss om du vill ha en bekymmersfri tillvaro, vi kan vara dig behjälplig med snabba serviceinsatser och hjälp via konsultation om så behövs. Vi har servicetekniker med licens för att arbeta på fjärrvärmesystem samt vvs-montörer och elektriker.

Energikonsultation

Dags att se över din energianvändning

En noggrann analys av byggnadens uppvärmnings- och ventilationssystem kommer att utföras för att utvärdera potentiella åtgärder som kan minska energiförbrukningen. En ekonomisk kalkyl kommer att tillhandahållas för varje alternativ för att underlätta beslutsprocessen.

Service

Vi är certifierade och utbildade för att montera och serva  värmepumpar och även alla typer av värmekällor såsom fjärrvärme, vedpannor, elpannor mm.

Leverantörer

Klicka på logotyperna för att komma till respektive hemsida.

Våra gratis kundbesök är värdefulla!

För mer information om värmepumpar och svar på dina frågor är
du välkommen att kontakta oss! Vi vägleder dig kring
detta energieffektiva värmesystem!

Scroll to Top

Vi hjälper er!

Har du en fråga till oss? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till er. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök.