Vattenfilter

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Utan vatten kan vi inte leva. Du förbrukar i genomsnitt ca 180 liter/dygn och person. För de flesta här i landet är rent vatten en självklarhet. Men för dig med egen brunn är det inte alltid det.


Att ha eget vatten har många fördelar. Men det är inte säkert att kvalitén är en av dem. Vatten kan både se rent ut och smaka gott, men ändå innehålla ämnen som du helst vill vara utan. Med ett vattenfilter från oss får du ett rent och gott dricksvatten. Att ta ett vattenprov är enkelt. Låt oss hjälpa dig med ditt vattenproblem. Med kvalitativa vattenanalyser levererar vi rätt produkter till dig.


Vi säljer Filtrenas produkter för vattenrening och vi hjälper er med monte- ring av pumpar, vattenkylare, filter och hydrofoner.

För mycket järn i vattnet?

Överskott av järn i vattnet till leda till missfärgning och otrevlig smak.
Gör en vattenanalys om du misstänker att du har för
mycket järn för att fastställa problemet. Det är vanligt att man i kombination med järnäven har höga halter mangan i sitt vatten kan du lösa det genom ett vattenfilter.
För höga halter är framför allt farligt hos barn och järn och manganavlagringar kan leda till igensatta och förstörda rörsystem med konsekvens stora kostnader för åtgärder.

Filtrenas Mandiofilter
Filtrenas Mandiofilter

Vi är återförsäljare för Filtrena  >>

Vi är återförsäljare Filtrenas vattenfilter. >>
Vi är återförsäljare Filtrenas vattenfilter. >>

Vill du veta mer?

För mer information om vattenfilter och svar på dina frågor är du välkommen att kontakta oss! Vi vägleder dig kring detta energieffektiva värmesystem!
Scroll to Top

Vi hjälper er!

Har du en fråga till oss? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till er. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök.